Golfbanen in de Costa de Prata

Ga terug

Op nog geen half uurtje rijden van B&B Quinta Verde bevinden zich drie prachtige golfbanen. Gesitueerd op de kliffen van de Zilverkust met prachtig uitzicht op de Atlantische oceaan heb je een geweldige ontspannen dag waarin je heerlijk actief bezig bent.


Gedurende het seizoen in onze Bed and Breakfast zijn wij niet bang dat we beweging tekort komen, maar in de winter- en rustperiode bedenken we elke dag een activiteit om onszelf fit en fijn te voelen. Meestal is dat heerlijk een stuk wandelen aan zee, bij Foz do Arelho of Sao Martinho do Porto, waarbij we tot slot altijd even neerstrijken op een van onze favoriete terrasjes. Het weer is van november tot eind januari vaak nog heerlijk en zonnig. Dus dat is dubbel genieten!
Soms spreken we af met vrienden om heerlijk een dagje te gaan golfen op een van de prachtig gelegen golfbanen die de Costa de Prata rijk is. Deze keer kozen we voor de golfbaan van Royal Obidos. Deze golfbaan heeft 18 holes en is prachtig gelegen met uitzicht op de oceaan en de lagune van Obidos. We hebben een heerlijke dag gehad.