Weblog van Quinta Verde

Dit is de weblog van onze B&B in Portugal


Hier zijn alle nieuwtjes te vinden en kunt u bijhouden hoe het er bij onze bed and breakfast in Portugal aan toe gaat!


Rustiek Tegelen

In Portugal zie je zeer verschillende afwerkingen van muren en huizen. Dit loopt uiteen van schilderwerk met een onderrand van Obidos-geel en Alentejo-blauw tot hele gevels bedekt met de meest bonte azulejos (Portugese tegeltjes).  De onderkant van de veranda van ons huisje Casinha Branco was nog niet afgewerkt, dus....

......lees verder

Geplaats op 2014-04-13

Voorjaarsklussen

Veel mensen denken dat wij het hier in Portugal buiten het hoogseizoen van onze B&B rustig aan kunnen doen, maar niets is minder waar! Na alle winterregen hadden wij er echt weer zin in om de handen uit de mouwen te steken en er weer flink op los te klussen!

......lees verder

Geplaats op 2014-03-25

Onze Lamborghini

Je zou het haast niet geloven...., maar wij hebben een echte Lamborghini! Het is alleen niet zichtbaar aan de buitenkant...

......lees verder

Geplaats op 2014-03-25

Thaise verrassing

Al een tijdje stond bij ons op het lijstje van - nog te bezoeken nieuwe restaurants - het Thaise restaurant in Carvalhal. In de rustigere periode van het jaar hebben wij hier wat meer tijd voor én wij vinden lekker uit eten gaan een heel plezierige vrijetijdsbesteding!

......lees verder

Geplaats op 2014-01-26

Ontspannen zondagje

Sinds 3 november genieten wij van onze "winter"-vakantie! Onze B&B is dan eventjes 3 maanden gesloten voor gasten zodat wij tijd hebben voor elkaar, voor bezoekjes, voor uitstapjes, voor groot onderhoud, voor tuinwerk en voor.... een wandeling in de omgeving van B&B Quinta Verde! Het was vandaag (17 november) heerlijk wandelweer.

......lees verder

Geplaats op 2013-11-17

Paardenmarkt in Golega

Elk jaar vind in de eerste twee weken van november de jaarlijkse paardenmarkt in Golegã (in de Ribatejo) plaats en omdat dit plaatsje zich een uurtje rijden van onze B&B bevindt, wilden wij daar toch maar eens een kijkje gaan nemen.

......lees verder

Geplaats op 2013-11-12

Weblog