Algemene en reserverings voorwaarden

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Bed and Breakfast Quinta Verde.

Quinta Verde is niet verantwoordelijk voor schade, verlies, diefstal, ongelukken etc., dit blijft uw eigen verantwoordelijk net als thuis. Het betreden of gebruik van de kamers/appartement, tuin, zwembad, barbecue etc. valt onder verantwoordelijkheid van de gast/bezoeker. De reis naar Quinta Verde als ook andere risico's is voor eigen rekening. Wij adviseren u om hiervoor een reisverzekering op te nemen.

Indien u eigendommen van Quinta Verde beschadigt of vernielt wordt hiervoor het bedrag van de totale vervanging ( inclusief arbeidsloon) in rekening gebracht.

Alle kamers en het appartement zijn rookvrij (in alle ruimten zijn rookmelders), voor rokers is er een mooi terras met meubilair aanwezig.

Reserverings voorwaarden

Als uw reservering is ontvangen sturen wij u per e-mail of per post de bevestiging. In deze bevestiging is opgenomen dat uw reservering pas definitief is wanneer 50% aanbetaling op onze Nederlandse of Portugese bank is gestort. U krijgt dan van ons een tweede bericht met bevestiging van ontvangst. De resterende 50% dient u 21 dagen voor uw aankomst betalen op dezelfde rekening. Bij annulering door eigen omstandigheden of familieomstandigheden vergoeden wij 50% van het totale bedrag tot 21 dagen voor de reservering. Dus de aanbetaling is niet terugvorderbaar. Wij adviseren u om hiervoor een annuleringsverzekering af te sluiten.

De huurprijzen voor de kamers zijn inclusief een uitgebreid ontbijt, voor het vakantiehuisje dient u extra te betalen voor het ontbijt.

De huurprijzer voor de kamers zijn gebaseerd op twee personen.

Bij een last minute boeking van minder dan vier weken voor aankomst, dient het volledige bedrag in één keer te worden voldaan.

Uw kamer/huisje is beschikbaar vanaf 16.00 uur en u dient de kamer/huisje uiterlijk 10.30 uur te verlaten.