De gastenkamers

Gastenkamer B&B quinta verde

De 2-persoonskamer is een ruime kamer (± 25m2) met eigen badkamer. De kamers zijn voorzien van twee comfortabele (boxspring)bedden met een ruime maat van 0.90x2.10cm. De "Quinta-Verde-onvergetelijke-heerlijke-bedden" bestaan uit een combinatie van een boxspring met een kwaliteitsmatras , extra afgedekt met een traagschuimlaag. De extra lange maat (2.10 m lang) en de kwaliteit zorgen ervoor dat u heerlijk ligt en goed kunt uitrusten op uw vakantie. Dus garantie op een goede nachtrust! Er is een ingebouwde garderobekast en er is tevens een gezellig zitje in de kamer aanwezig. In uw kamer is een koffie- en theefaciliteit aanwezig, dit wordt dagelijks aangevuld.

Als u wil weten wat de ervaring is van onze gasten neem dan een kijkje in ons gastenboek.

Impressie van de gastenkamers

Gastenkamer Quinta Verde
Gastenkamer Quinta Verde
Gastenkamer Quinta Verde

De badkamer

Badkamer B&B quinta verde

De gezellige privébadkamer grenst aan de kamer, is ruim en voorzien van een toilet, wastafel , grote spiegel en douchecabine. Het warme water wordt geleverd dankzij de zonnepanelen, die zonder moeite elke dag zo'n slordige 500 liter water verwarmen.

Impressie van de badkamer

badkamer Quinta Verde

Het privé terras

gastenkamers portugal

Elke kamer heeft openslaande deuren die uitkomen op het eigen terras, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op het dal (Vale da Pipa, Vallei van het wijnvat). Vroeger werden hier veel druiven geteeld voor het maken van wijn. Later bracht de appel- en perenoogst meer geld op en verdwenen de wijngaarden in dit dal, maar nog steeds zie je uitlopers van oude wijnstronken tussen onze fruitbomen.
Op het terras is het heerlijk zitten, 's morgens in de zon of onder de parasol en 's avonds met een kaarsje of de buitenlamp aan. U heeft hier veel privacy. U loopt zo de tuin in of u kunt een wandeling maken tussen de fruitbomen in de boomgaard.

Impressie van het terras

gastenkamer terras Quinta Verde
gastenkamer terras Quinta Verde
gastenkamer terras Quinta Verde
Bed impressie Quinta Verde

Interesse?

Reserveer nu

Vraag vrijblijvend naar extra informatie of eventuele beschikbaarheid in onze bed and breakfast of vakantiehuisje.
klik hier