De accommodatie


Quinta Verde bestaat uit:
 • Het woonhuis, waarin zich de ontbijtkamer bevindt
 • De Ontbijtkamer ,met uitzicht op de tuin
 • De Salla de Estar , voor een gezellige avond
 • Het gastenverblijf bestaande uit 5 gastenkamers, elk met eigen terras
 • Het huisje Casinha Branco met overdekte veranda en zonnig terras
 • Het Zwembad, op de zonnigste plek
 • De omgeving/het uitzicht, kilometers ver op de bergen
 • (klik op de linken voor meer foto's en informatie)

  Informatie over de accommodatie:

  Gastenkamer Portugal Gastenkamers

  Quinta Verde heeft 5 kamers (met c.v.), elk met openslaande deuren naar een eigen terras met prachtig uitzicht op de vallei. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en is voorzien van twee heerlijke boxspring bedden (formaat 0.90x2.10m), twee gemakkelijke stoelen en er is koffie- en theefaciliteit op elke kamer. Op de gang vindt u een koelkast voor algemeen gebruik en een informatietafel met boeken, folders en wandelroutes. Ook hebben wij speciale wijnen uit deze streek te koop die u gezellig op uw terras kunt nuttigen.

  ontbijtkamer Portugal Ontbijtkamer

  De gezellige ontbijtkamer is gelegen aan de westzijde van Quinta Verde. In deze kamer is ruimte voor 12 a 14 personen om te ontbijten. Tevens is deze kamer voor de rest van de dag voor de gasten toegankelijk. Wireless Internet is in deze ruimte toegankelijk.

  De lounge Portugal De lounge

  Naast de ontbijtkamer is onze Salla de Estar gevestigd. Deze is voorzien van een zithoek, grote spelletjestafel , een T.V., DVD-recorder (met DVD´s) en CD-speler. U kunt in deze ruimte gebruik te maken van Wireless Internet, gezellig een drankje bestellen, een spelletje doen of heerlijk languit een boek lezen die u uit onze bibliotheek kunt lenen. Het is in deze gezellige ruimte heerlijk om te vertoeven in het voor- of najaar, als de avonden te koud zijn om buiten te kunnen zitten. Ook als u met een gezelschap of familie bij ons verblijft is dit een leuke plek om samen de avonden door te brengen.

  Vakantiehuis Portugal Vakantiehuisje Casinha Branco

  Het vakantiehuisje bestaat uit een woon-/eetkamer met vide, open keuken, slaapkamer en badkamer en is geschikt voor 2-4 personen. Het privéterras biedt volop privacy en heeft een prachtig uitzicht. Ook vanaf de overdekte veranda kijkt u zo het groene dal in met uitzicht op de bergen.

  Zwembad portugal Het zwembad

  Het zwembad is 5 x 10 meter en er is een buitendouche en toilet aanwezig. Het zwembad is gelegen op de meest zonnige plek van de Quinta. Er zijn ligbedden en een zitje aanwezig. U kunt hier 's ochtends vanuit het water de zon zien opkomen en kijkt zo de boomgaard en de groene vallei in.
  Vanaf het voorjaar tot in de late herfst is het zwemwater heerlijk van temperatuur want het water wordt door middel van zonnepanelen verwarmd.

  Bed impressie Quinta Verde

  Interesse?

  Reserveer nu

  Vraag vrijblijvend naar extra informatie of eventuele beschikbaarheid in onze bed and breakfast of vakantiehuisje.
  klik hier